cPanel Web Sitesini ve Logosunu Yeniledi

Dünya'nın en yaygın kullanılan web hosting kontrol paneli cPanel, logosunu ve web sitesini yeniledi. Uzun yıllardır kontrol paneli ve web sitesi tasarımı aynı kalan kontrol panelinin geçtiğimiz yaz aylarında masaüstü teması ve bununla birlikte mobil versiyonu yenilenmiş, bu değişiklik kullanıcılar tarafından beğeni kazanmıştı. Geçtiğimiz günlerde de asıl büyük değişimi hayata geçiren cPanel, logo ve web sitesini yenileyerek yayına aldı.

cPanel  Inc.

 

cP-logo

Tasarım açısından estetik bir hava ve hareket katılan yeni logo, her iki tarafından da P harfini andırıyor. Renklerin de küçük bir oranda da olsa değiştiğini fark ettiğimiz logoda, eskisine göre daha koyu bir turuncu renk kullanılmış.

Yeni web sitesi tasarımı ile trendi yakalayan cPanel, büyük görseller ve büyük yazı karakterleri kullanmış. Duyarlı (responsive) yapıya sahip olan yeni web sitesi, tablet ve mobil cihazlardan da rahatlıkla görüntülenebiliyor. Ayrıca web sitelerinin ana sayfalarına yerleştirdikleri iki istatistik ise dikkatleri çekiyor ve dünyada her 6 saniyede bir domain'in cPanel server'a eklendiğini, her 14.5 saniyede bir hosting hesabının oluşturulduğunu vurguluyor.

Peki, siz cPanel'in yeni yüzü hakkında ne düşünüyorsunuz?

"WHM/cPanel İlk Kurulumu" hakkında yayınlanan makalemizi okuyun !

0 Shares:
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Benzer İçerikler