Dünya Hosting Günleri İstanbul Etkinliği (WHD)

Orjinali Almanya’da başlayan, hosting hizmetleri konusunda Avrupa’nın en önemli etkinliklerinden biri olan ve daha sonra dünyanın çeşitli ülkelerinde de gerçekleştirilen Dünya Hosting Günleri İstanbul (WHD) 23 Kasım 2014 saat 9:30’da The Ritz-Carlton otelde gerçekleşecektir.

Geçtiğimiz sene ilk defa local etkinlikleri arasında İstanbul’un da yer aldığı etkinliğe, dünyanın çeşitli ülkelerinden IBM, Parallels, Verisign gibi önemli firmalar ve hosting sektörü temsilcileri  ve sektörle akından ilgilenen birçok katılımcı ilgi göstermişti.

Dünya Hosting Günleri’ nin İstanbul’da düzenlenmesinin önemine vurgu yapan etkinliğin kurucusu Thomas Strohe önemli açıklamalarda bulundu:

“Seksenli yıllarda pazar ekonomisine geçişinden beri neredeyse sabit bir ekonomik gelişme yakalayan İstanbul, bu anlamda WHD.local gibi bir barındırma ve BT sektörü toplantısı için çok uygun bir yerdir. İncelemelere göre, İstanbul dünyanın en hızlı gelişen 50 kentinden biridir. Dahası, iki merkezi tren garı, iki büyük havaalanı ve yaygın deniz trafiğiyle mükemmel bir altyapıya sahiptir. Önümüzdeki on yılda Türk BT sektörünün %10’un üzerinde büyümesi beklenmektedir. Bunun yanı sıra, artan sayıda uluslararası şirket, Türkiye’yi hem yerel pazara, hem de Ortadoğu, Orta Asya ve Doğu Avrupa’daki çevre ülkelere hizmet götürebilecekleri bölgesel merkezleri olarak görmektedir.”

Bu sene katılımcı firmalar arasında Kingston, SSLGURU, RushFiles ve Verisign gibi hosting sektörünün önemli temsilcileri yer almaktadır. Etkinlikte konuşma olarak yer alacak isimler hakkında detaylı bilgi almak için WHD İstanbul konuşmacılar adresini ziyaret edebilirsiniz.

 

WHD İstanbul 2014

0 Shares:
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Benzer İçerikler
Devamını Oku

Outlook 2010 E-Posta Kurulumu

Bu yazımızda adım adım resimler ile Microsoft Outlook 2010 (Office2010) üzerinde Natro Web Hosting paketlerinde kullanılan e-posta adreslerini…