Ücretsiz Kodlama Öğrenmenin 10 Alternatif Yolu

Yazılım sektöründe kariyer yapmak, tam zamanlı bir programcı olmak istiyor yada bir web sitesi veya uygulama oluşturmak ve çalışmak istiyorsanız, kesinlikle kodlama bilgisine sahip olmanız gereklidir.

Günümüzde bu konuda profesyonel eğitim alabileceğiniz çeşitli eğitimler ve kurslar olmakla birlikte, nternet üzerinden de yazılım ve programlama öğrenmeniz mümkün.

Bu başlıkta yazılım ve programlama alanında ücretsiz eğitimler ve içerikler sunan en iyi 10 kaynağı sizler için derledik. Temel bilgi sahibi olabileceğiniz veya mevcut bilgilerinizi geliştirebileceğiniz bu platformlar sayesinde belki de hayal ettiğiniz projeyi hayata geçirebilirsiniz.

İşte bu noktada, yazılım ve programlama çalışmalarınızda kullanabileceğiniz Natro‘nun 0,99$/ay fiyat ile sunduğu SSD platform, Başlangıç Hosting paketini inceleyebilirsiniz.

Linux veya Windows platformlardan dilediğinizi seçerek, SSD hosting alt yapısı ile web sayfalarınızda ve projelerinizde hız ve performansı hissedin. 3 farklı kanaldan dilediğiniz an ihtiyacınız olan her zaman uzman desteğe ulaşın ve sorularınıza yanıtlar alın.

0 Shares:
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Benzer İçerikler
Devamını Oku

Python Nedir?

Bu İçerikte Bahsedilen Konular Hide Python Ne İşe Yarar?Yazdığınız Kodları Tekrar Tekrar KullanabilirsinizGüvenlik Açısından Avantaj SağlarFarklı Alanlarda KullanılmasıKodlarınız…