Videonu Çek, Gönder, %30 İndirim Kazan !

Sending email. gesture of finger pressing send button on a computer keyboard, communication concept.

Natro.com yeni yılda da sizlere kazandırmaya devam ediyor .

Kazanmak çok basit !

27.12.2013 ve 13.02.2014 tarihleri arasında “ Natro Çünkü “ temalı maksimum 7 sn uzunluğundaki videonu facebook ve twitter adreslerinden bize mesaj at % 30 indirimi kap !
İşte size bir örnek  : Natro Çünkü Kalite , Yeni yılınız kutlu olsun !
Videonu nasıl çekeceğin sana kalmış !
İster telefon kamerası ile çek ,ister Vine videosu yolla tercih senin !

Bitmedi !

Video gönderenler arasında yapılacak yarışmada , Facebook sayfamızda videosu en çok beğeni alan ilk 3 kişi aşağıdaki ödüllerin sahibi olacaktır .
Birinciye ; Kurumsal Pro Plan
İkinciye ; Kurumsal Plan
Üçüncüye ; Kişisel Plan

Unutma !

20.02.2014 Saat 13:00’a kadar Facebook sayfamız da en çok beğeni alan video sahibi ödüle hak kazanacaktır. Bu sebeple videonuzu erkenden gönderin ,kazanma şansınızı arttırın …

Katılım Koşulları
1) Kampanyaya katılım 27.12.2013‘de başlayacak ve 13.02.2014 saat 18:00’dan sonra gelen videolar yayınlanmayacaktır. Yarışmanın birincisi 20.02.2014 saat 13:00‘da açıklanacaktır.
2) İndirim kuponu kazananlar gönderdiği video ile Facebook ve Twitter adreslerimizde yayınlanacaktır ve indirim kuponu kişilerin natro.com’da ki müşteri numaralarına bağlı e-posta hesaplarına gönderilecektir.
3) Video en fazla 7 sn uzunluğunda olmalıdır ve video içerisinde Natro çünkü (sebebiniz) + yeni yıl mesajınız yer almalıdır.
Örn : Natro Çünkü Kalite , Yeni yılınız kutlu olsun.
Natro çünkü destek , yeni yılda mutluluk diliyorum.
4) Katılımcıların yükledikleri videoların kampanya konusuna, koşullarına, genel ahlak kurallarına uygunluğu Natro sosyal medya uzmanları tarafından kontrol edilecektir. Bu koşullara uymayan videolar kampanya kapsamına alınmayacaktır.
5) Katılımcılar kampanyadan yararlanmak için belirtilen tarihlerde natro.com müşteri numaralarını Facebook sayfamıza veya Twitter adresimize mesaj olarak göndermelidirler.
6) Bir kişi birden fazla ödül kazanamaz ,kazanılan indirim kuponları tek kullanımlıktır.
7) Kazanılan indirim kuponu 30 gün içinde kullanılmalıdır.
8) Kazanılan indirim kuponu değiştirilemez ya da nakit karşılığı talep edilemez.
9) Videoların sosyal medya hesaplarında kullanımından dolaylı ve dolaysız biçimde yaşanabilecek hiçbir sorundan ,maddi manevi zararlardan ötürü sorumluluk kabul edilemez.
10) Katılımcıların ve kullanıcıların iletişim bilgilerini yanlış ve eksik vermelerinden kaynaklanan gecikmelerden, yaşanacak aksaklıklardan natro.com sorumlu değildir.
11) Yarışmaya katılan kullanıcılar oluşturdukları içeriklerin telif hakkının bedelsiz olarak natro.com ‘a vermiş sayılırlar.
12) katılımcıların oluşturduğu içerik ile ilgili olarak her türlü yayma, çoğaltma, umuma iletim ve telif haklarına, mecra sınırlaması olmaksızın süresiz ve bedelsiz olmak üzere, sahip olacaktır.
13) Kampanya kapsamında hak edilen indirim kuponları natro.com web sayfasında yer alan hosting paketlerinin tümünde yeni alım ve yenilemelerde geçerli olacaktır.
14) Katılımcı, sorumlulukların ihlalinden kaynaklanan veya meydana gelen ve/veya 3. kişiler tarafından öne sürülen veya sahiplenilen fikri mülkiyet hakları sebebiyle Natro yetkililerini, yöneticilerini, çalışanlarını ve temsilcilerini aşağıdakilerden korur ve sorumlu tutamaz.
15) Kazanılan indirim kuponları video yüklendikten 24 saat sonra gönderilecektir..
16) Facebook sayfamıza yüklenecek videolarda siyasi, felsefi veya dini propaganda amaçlı görüş ve bildiri yayınlanamaz, toplumun zararına olabilecek ya da genel ahlaka ve yasalara aykırı herhangi bir amaç güden etkinlik ve telkinlerde bulunulamaz. Sayfaya yüklenecek videolar toplum tarafından kabul edilen genel ahlak kurallarına uygun olmalıdır.
17) Yarışmaya içerik gönderen herkes yukarıda tanımlanan Katılım Şartları’nı okuyup anlayarak peşinen kabul etmiş sayılır.
18.) Hile yapan veya üzerinde hile yapıldığı tespit edilen videolar diskalifiye olacaktır.

0 Shares:
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Benzer İçerikler